NIEUWS

Balmainia Chrono Miss BelgiŽ 2011 is eerbetoon aan mama’s schoonheid

Justine_00087_286.jpgJustine De Jonckheere, in januari tot Miss BelgiŽ 2011 gekroond, is ook gedurende een jaar de Belgische ambassadrice van Montres Balmain. Om dit evenement luister bij te zetten, lanceert Balmain de Miss BelgiŽ 2011 collectie, die volledig in het teken staat van schoonheid. De collectie is samengesteld uit schitterende dameschronografen, speciaal voor deze gelegenheid ontworpen. Aan haar mooie pols draagt Justine de nieuwe Balmainia Chrono, het officiŽle horloge van Miss BelgiŽ, een zowel sportief als bijzonder sierlijk model. Het gedroomde cadeau voor alle mama's.

Dit pareltje van juwelierskunst, een evenwichtige en tijdloos mooie combinatie van raffinement en functionaliteit, heeft alles in huis om de moderne, actieve vrouw te verleiden. Wie de Balmainia Chrono draagt, zal er niet meer van willen scheiden, wat ook het uur van de dag of de nacht is, in welke omstandigheden ook.

De chronoversie van Balmainia dankt zijn uitmuntende veelzijdigheid aan de nieuwe interpretatie van een horlogelijn waarvan de oorspronkelijke trekken intact zijn gebleven. De imposante kast en het extraverte karakter van de wijzerplaat blijven dit nieuwe ontwerp sieren, terwijl een ring, versierd met inkepingen, deze nieuwkomer nog een extraatje geeft. De linkerzijkant van de horlogekast draagt het logo van het Zwitserse horlogehuis uit Saint-Imier, versierd met twee schroeven. De verzilverde wijzerplaat met Arabische cijfers blijft haar discrete classicistische verfijning uitstralen. Helemaal nieuw is de band met een handige dubbele druksluiting.
Sportiever, stadser en uitbundiger, de Balmainia Chrono Lady drukt zijn weelderigheid op verschillende manieren uit: met 34 Wesselton-diamanten op de horlogering, met een wijzerplaat van zwart en wit parelmoer of met een horlogeband van siliconen.

Dit horlogejuweel, ontworpen als eerbetoon aan de vrouwelijkheid, zal de geliefde Miss van alle kinderen en papa’s verrukken: Mama.

Technische kenmerken
ē Horlogekast van gepolijst staal 316 L, sommige modellen zijn versierd met 34 Wesselton-diamanten
ē Saffierglas
ē Verschillende wijzerplaten naar keus: klassieke verzilverde arabesken, zwart gelakt, wit parelmoer en zwart parelmoer
ē Armband van roestvrij staal en van zwarte of witte siliconen
ē Waterdicht tot 50 m
ē Aanbevolen winkelprijs: van € 470,- tot € 1180,- (met diamanten)

(Foto: ingezonden)Filip Vanden Berghe op Vr, 22-04-2011 | Miss Belgie
Share/Bookmark

terug