NIEUWS

Lesley-Ann Poppe zoekt haar ideale tafelvriend: blonde kookdiva gebruikt ‘Mijn smaakmatcher’ om lekker en voordelig te dineren

image002.jpgMet de ‘smaakmatcher’ lanceert de populaire restaurantformule Two4One een leuke, culinaire Facebookapplicatie. Lesley-Ann Poppe zit als gebruiker van het eerste uur te popelen om lekker en voordelig te gaan dineren met een van haar Facebookvrienden. 

Via www.mijnsmaakmatcher.be ontdek je snel met wie je in je vriendenbestand op Facebook goed overeen komt op culinair gebied. Als je smaken 100 procent samen vallen met je vriend of vriendin, dan kun je het ideale menu voor jullie beiden selecteren via www.two4one.be  en ervan genieten in je favoriete restaurant aan de gekende voordelige voorwaarden van de deze formule: twee voor de prijs van één. Aangezien er meer dan 100 verschillende Two4one-menu’s per week worden aangeboden in de 135 Vlaamse deelnemende restaurants, vindt iedereen wel het menu van zijn dromen. 

De charmante kookdiva Lesley-Ann Poppe is alvast gewonnen voor deze nieuwe en opwindende two4one-variant. Ze daagt al haar Facebookvrienden uit om de smaaktest met haar te doen. De bofkont die het best met haar matcht, wint een etentje met haar op vrijdag 13 mei (vrijdag de dertiende) in Brasserie Bizie Lizie op de Vlaamse Kaai in Antwerpen.

Wie nog geen facebookvriend is van Lesley-Ann maar een etentje met haar wel zit zitten, kan haar een vriendschapsverzoek sturen via www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001929102095. De inzet is je favoriete menu in een klassezaak in supercharmant gezelschap!  

Wil je ook culinair gaan eten met 2 voor de prijs van 1 of wil je kans maken om als VIP te gaan eten en helemaal niets te betalen?

Surf dan nu naar www.two4one.be, dé voordeligste restaurantactie van Vlaanderen!Filip Vanden Berghe op Vr, 22-04-2011 | Misses Globe Belgium 
Share/Bookmark

terug